nedjelja, 16. travnja 2017.

Može flaširano, može suplement

         Saveznik ili neprijatelj, vrijeme različite ožiljke ostavlja na svima. Za nekoga vrijedi, da je "kao vino", što stariji -to ljepši, bolji.Govore nam o Francuskom paradoksu. Naime, oni su -te zdraviji, te boljeg krvožilnog, te ljepši...Vitkiji...Njihova vina su savršena, a Francuzi redovno konzumiraju vino.Sastojak iz vina je ono što daje rezultate u zdravlju, izgledu.    
        Znači, može flaširano,  može suplement.
                                                      Resveratrol
Moćan sastojak iz koštica i opne crnog grožđa. Naučnici dokazuju ogromnu učinkovitost ovog antioksidanta. Ima protuupalan učinak; promovira "smrt" stanica raka; reparira DNA; ne dozvoljava rast tumora i pitaju: Da li je resveratrol  kemoterapija budućnosti?!

Sa starenjem koža gubi elastičnost. Proizvodnja kolagena se smanjuje i pojava bora na licu se povećava. Pijenje potrebnih količina vode, beneficija je za kožu, ali, uzimanje resveratrola može pomoći porastu kolagena i time pomaže smanjiti bore. To je moćan antioksidans i jako učinkovit u zaustavljanju starenja.        
 Resveratrol može pomoći dijabetičarima.                                                               
 Izuzetno važan ljudima koji imaju probleme sa   očima, promjenama vida! Obnavlja očne živce.
 Nekoliko beneficija resveratrola: zdravije srce; smanjuje rizik od kancera; odgađa procese starenja; reducira upale...                                            Evo,dio izvještaja  međunarodne konferecije 2010.g. Resveratrol i Zdravlje: "...3500 izvještaja o dobrobiti resveratrola  i njegovog uticaja na kancer...."    

                                                                 
 Želim vam Sva Dobra.





Nema komentara:

Objavi komentar